Известие

Collapse
No announcement yet.

кожен интериор на 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• кожен интериор на 145

Надявам се , че тази тема в правилния раздел ... ако не е нека някой я премести . Всичко се започна Януари месец като разковачих цялата си кола и си мислех , че ще я завърша за 1 седмица ( да ... ама НЕ ) Всичко ми костваше мн. нерви , усилия и време но като за първи път мисля , че съм се справил прилично ... сега малко снимки на колата преди и по време на цялата процедура ... а пък утре се надявам да има снимки на абсолютно цялата кола в завършен вид.Имаше доста неща за които научих в процес на лепенето и т.н. естествено на места имах нужда от подкрепление за което БЛАГОДАРЯ на RealSex
    Attached Files
    Last edited by V@K@T@; d.m.y г., 09:32.
    sigpic
    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

ще видим какъв е резултата от разковаването.Дано на живо да изглежда хубаво с профисионално изпълнение.
    Поздрави за ентосиазма ти.
    Last edited by Xtrime7; d.m.y г., 07:38.
    Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
    Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

евала колега!
      alfa romeo 145 1.6

Comment

Аз се радвам че не счупихме почти нищо И накрая успя да се зглоби и да се намери мястото на всичко което от кадето беше че по едно време много болчета нещо липсваха Но мога да ви оверя че накрая ефекта наистина е WOW От мен наистина БРАВО на Ваката са ентосиазма които има направо беше болен докато колата беше на парчета.Ама си заслужаваше!!!

П.С. Еи дърво как няма да сложиш снимки на конзолата и на онва дето го сложихме днес и на другото дето е по средата на таблото (онва бялото с дупките за въздух) можеше и на новите патерици !!!

п.п.с. Малии и моя снимка има сега ще ме видат колко съм грозен!!!
        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Браво, браво! Аз съм замислил същото само дето тавана няма да правя. Тръгнали са да ми се отлепват тапицериите по вратите та съм взел решението, че ще ги направя с кожа и, за да си отива ще наравя и панелите покрай таблото. В засимост от цвета който реша (нещо бежово ми се върти в главата) ще си направя и съответните кожени "маншончета" на скоростния лост и ръчната. Само чакам малко свободно време и прилично време (което все повече наближава) и ще се захвана и аз.
          Като я сголбите направи още снимки, че ми е интересно да видя как седи тъмния салон със светлата кожа, че и при мен малко така ще се получи.
          The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Браво! Иаз минах през подобно нещо, но в черно!
            Две неща, дано сте махнали старата тапицерия от тавана, за да не провисне на места след време . И дано след време не се получат на места по тавана мехури от сънето, защото това често се случва ако кожатае нямала залепена предварително подплънка!
            Отново браво за работата!
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

И аз вчера си оставих колата да ми е претапецират . Ще ми сложат кожа на панелите отпред и на вратите. Цвета е черен с червен конец . Като я взема ,колегата на който е темата ако разреши ще постна снимки как е станало.
              Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
              Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
                И аз вчера си оставих колата да ми е претапецират . Ще ми сложат кожа на панелите отпред и на вратите. Цвета е черен с червен конец . Като я взема ,колегата на който е темата ако разреши ще постна снимки как е станало.

Toва звучи интересно черно и червено !!
                Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Дай малко подробности по работата, за да е полезно за следващите ентусиасти. Кожата каква е (колко струва), лепилото разреждате ли го (по тв съм гледал професионалистите го пръскат с пистолет като бояджиите), някакви тънкости около рязането и напасването, опъване ... такива работи.
                  Поздравления, добра работа.
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Значи и аз искренно се надявам като се напече силно от слънцето нищо да не й стане на кожата но това ще го разбера като се постопли още ... лепилото както се вижда на снимките е Хелмевект и не се разрежда . Кожата е изкувствена бяла кожа която закупих от фирма , която прави мебели 13лв. линейният метър 1 линеен метър е с широчина 1.40м. разбира се смених и седалките с черни щото моите бяха зелени и те така ... за в момента немога да се сетя др. така , че ако нещо ви интересува питайте няма проблеми ... аз сега ще сляза да направя още снимки и да видя дали не са ми превели заплата :d
                    sigpic
                    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Браво за желанието и нервите!И аз сериозно съм се замислила да претапициране и ще ми интересно да видя при вас как се е получило.Насочила съм се към комбинация червено+черно, но все още обмислям дали да е изцяло кожа и комбинация кожа+друг плат
                      sigpicЖена зад волана на Alfa Romeo 145 1.4 T.S 16V 103HP. 98г.

Comment

Колега , самите седалки кожени ли ще са ?
                        145 1.6 ТС '97 ех.
                        145 1.9 JTD '00
                        307 CC 2.0 '04

Comment

АшкОуСум Бе Ванкааа......

Аферим...

Като се видим ще ми обясниш кък да го направя и аз
                          http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Аз днес се чух с моя тапицер и ми предложи да се сложи дунапрен под кожата на вратите , така щели да изпъкнат по-добре шевовете.
                            А колега , да питам това лепило лятото като е жега няма ли да се усеща аромата на химия. Преди лепях едни неща с пропа ... та това на подобна основа ли я ?
                            Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                            Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Хелмевекта си е обущарско лепило.Нищо му няма от слънцето и като изсъхне хубаво не мирише въобще ,ама докато изсъхне си посмърдява.Тавана провисна на алфата и го лепих с такова лепило.Гъсто е и даже не протече ,понеже си залепихме старата плюшена тапицерия.Само се маха дунапрена ,че слънцето го прави на сол.Мажат се двете повърхности леко,без да се прекалява ,изчаква се малко да ''дръпне леко'' и се притиска.До колкото помня изсъхва напълно за 24 часа.Ето и примерна цена http://www.vector.bg/a2/offers.asp?p=808558
                              "la passione a la macchina" ..Alfa Romeo не е просто автомобил.. тя е чувство

Comment

Working...
                              X